Rüyada el tırnaklarını kesmek

Rüyada el tırnaklarını kesmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalettir.

Rüyada el tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada el tırnağını kesmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada el tırnağı kesmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada el tırnaklarını kesmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine işarettir.

Rüyada başkasının el tırnağını kesmek evlatlarından memnun olacağına, mirasa alamet etmektedir.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments