Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına işarettir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada ayak tırnağının kesmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine inanılır.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, verdiği sözleri tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments