Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, düzeninin yıkılmayacağına, işlerinden feragat edeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağı tırnağı görmek mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, epey bir zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada baş parmağı kesmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada sol baş parmağını kesmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına delalettir.

Rüyada baş parmağını kesmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada el tırnağı kesmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments