Rüyada el ele değmek

Rüyada el ele değmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada el ele değmek gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada el ele değmek kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada eli eline değmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Rüyada birinin eline değmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada tavana değmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada başı tavana değmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, amaçlarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutlara değmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına nazar değdiğini görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balığa değmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments