Rüyada tavana değmek

Rüyada tavana değmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavana değmek gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Rüyada başı tavana değmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada tavana değmek mutluluk ve saadete, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin eline değmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada balığa değmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada eli eline değmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Rüyada bulutlara değmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada el ele değmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzüne değmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments