Rüyada eli eline değmek

Rüyada eli eline değmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına alamet eder.

Rüyada eli eline değmek gördüyseniz:

  • Sezgilerin yükselmesi, fanatik fikir veya ideolojiler, abartılı harcamalar ya da maddi anlamda gerilime neden olan başlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada eli eline değmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin eline değmek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada el ele değmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işarettir.

Rüyada tavana değmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına nazar değdiğini görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada gökyüzüne değmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada başı tavana değmek yeni bir eve taşınılacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bulutlara değmek kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments