Rüyada bulutlara değmek

Rüyada bulutlara değmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına alamet eder.

Rüyada bulutlara değmek gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Rüyada bulutlara değmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, yaşama hevesinden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli eline değmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada balığa değmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı tavana değmek alanında marka bir isim olacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına delalettir.

Rüyada tavana değmek işlerini boşvereceğine, daha fazla gelire kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin eline değmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet eder.

Rüyada el ele değmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada başkasına nazar değdiğini görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments