Rüyada başı tavana değmek

Rüyada başı tavana değmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada başı tavana değmek gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Rüyada başı tavana değmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada tavana değmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzüne değmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına işarettir.

Rüyada birinin eline değmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına inanılır.

Rüyada başkasına nazar değdiğini görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine işarettir.

Rüyada el ele değmek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına işaret eder.

Rüyada bulutlara değmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, bilgiyle donanacağına inanılır.

Rüyada balığa değmek hilekar ve zayıf tanıdığa, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments