Rüyada balığa değmek

Rüyada balığa değmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada balığa değmek gördüyseniz:

  • Fiziksel ihtiyaçlarda olduğu gibi, manevi veya duygusal ortamlarda da insani prensipleri aklınızda tutun veya ruhsal uyuma daima dikkat edin.

Rüyada balığa değmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada tavana değmek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne değmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada el ele değmek eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret eder.

Rüyada eli eline değmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada bulutlara değmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başı tavana değmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, elde bulunan imkânların artacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına nazar değdiğini görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments