Rüyada duvarda yürümek

Rüyada duvarda yürümek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada duvarda yürümek gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara katılmanız veya uzun zamandır gitmediğiniz yerlere gitmeniz eski bir tanıdıkla yeni fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada düz duvarda yürümek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek duvarda yürümek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde yürümek modern insanlarla tanışılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada duvarda yürüdüğünü görmek ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulur.

Rüyada duvarın üzerinde yürümek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Rüyada duvarda yürümek mutluluğunun her geçen gün artacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada duvarın üstünde yürümek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, maddi güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvardan yürümek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments