Rüyada duvarın üzerinde yürümek

Rüyada duvarın üzerinde yürümek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada duvarın üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • İşinizde yüksek bir konuma geçebilirsiniz.

Rüyada düz duvarda yürümek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada duvar üstünde yürümek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada duvarın üstünde yürümek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada duvardan yürümek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada duvarın üzerinde yürümek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek duvarda yürümek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada duvarda yürümek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarda yürüdüğünü görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments