Rüyada düz duvarda yürümek

Rüyada düz duvarda yürümek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, onları gücendireceğine, eğleneceğine, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada düz duvarda yürümek gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen zor da olsa karşınızdaki kimselerle başa çıkabilirsiniz.

Rüyada düz duvarda yürümek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine inanılır.

Rüyada düz duvardan inmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada düz duvara tırmanmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalet eder.

Rüyada düz duvara çıkmak çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada düz duvar görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, her daim bereketli işler yapacağına yorulur.

Rüyada düz bir duvara tırmanmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada düz duvara tırmandığını görmek rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işarettir.

Rüyada uzun düz yolda yürümek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments