Rüyada duvardan yürümek

Rüyada duvardan yürümek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına yorulur.

Rüyada duvardan yürümek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Rüyada duvardan yürümek hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, itibar göreceğine yorulur.

Rüyada duvarın üzerinde yürümek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada duvarda yürümek yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalet eder.

Rüyada duvarın üstünde yürümek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde yürümek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek duvarda yürümek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada düz duvarda yürümek yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulur.

Rüyada duvarda yürüdüğünü görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments