Rüyada duvarın üstünde yürümek

Rüyada duvarın üstünde yürümek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yeni işler yapılacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarın üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Rüyada duvarın üstünde yürümek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde yürümek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada duvarın üstünde oturmak aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada duvar üstünde durmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna tabir olunur.

Rüyada duvar üstünde olmak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına işarettir.

Rüyada duvarın üstünden atlamak iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada duvar üstünde oturmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarın üstünde durmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments