Rüyada duvarda yürüdüğünü görmek

Rüyada duvarda yürüdüğünü görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işaret eder.

Rüyada duvarda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Rüyada duvarın üstünde yürümek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada düz duvarda yürümek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarın üzerinde yürümek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada duvardan yürümek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada duvarda yürüdüğünü görmek çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine inanılır.

Rüyada duvarda yürümek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde yürümek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek duvarda yürümek belalı insanlara denk geleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments