Rüyada duvar üstünde yürümek

Rüyada duvar üstünde yürümek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, kalkınacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada duvar üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Serilip kalacak zamanınızın olmadığını bilmelisiniz.

Rüyada duvarın üstünde yürümek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar üstünde yürümek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, gelişim içine girileceğine delalet eder.

Rüyada duvar üstünde oturmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına inanılır.

Rüyada duvar üstünde durmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, büyük başarıla kazanacağına delalet eder.

Rüyada duvarın üstünden atlamak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulur.

Rüyada duvarın üstünde durmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada duvar üstünden atlamak sorunlarını bu sayede bitireceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar üstünde olmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments