Rüyada duvar saati hediye etmek

Rüyada duvar saati hediye etmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, içebileceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada duvar saati hediye etmek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada duvar saat hediye almak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati hediye etmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine işarettir.

Rüyada duvar saati hediye almak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Rüyada duvar saati görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine işaret eder.

Rüyada duvara saat asmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada duvar saati vermek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada duvar saati satın almak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada duvar saati almak problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments