Rüyada duvar saati almak

Rüyada duvar saati almak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına yorulur.

Rüyada duvar saati almak gördüyseniz:

  • Parasal konulara yönelik sıkıntılar duyabilirsiniz.

Rüyada duvar saati kırmak anne babanın birbirine düşeceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada kırmızı duvar saati görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada duvar saati almak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına rivayet eder.

Rüyada duvar saati satın almak işinde terfi edeceğine, güzel günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada antika duvar saati görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, rahatsızlık veren durumların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada mavi duvar saati görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, hem dua alacağına inanılır.

Rüyada duvar saati hediye almak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına rivayet eder.

Rüyada duvara saat asmak çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments