Rüyada duvar saati görmek

Rüyada duvar saati görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, çok güzel adımlar atılacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret eder.

Rüyada duvar saati gördüyseniz:

  • Duygusal bir durumun sizi eğlenceden mahrum bırakmasına izin vermeyin.

Rüyada duvar saati satın almak her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada duvar saati hediye almak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, kafa dağıtacağına işarettir.

Rüyada antika duvar saati görmek borçlarının azalacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı duvar saati görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarda saat görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar saati almak maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar saati hediye etmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü duvar saati görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments