Rüyada duvar saat hediye almak

Rüyada duvar saat hediye almak meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvar saat hediye almak gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Rüyada duvar saati hediye etmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada duvar saati hediye almak sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada duvar saat hediye almak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarda saat görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük duvar saati görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine rivayet eder.

Rüyada duvar saati vermek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Rüyada duvar saati kırmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sorunları başarıyla çözmeye rivayet etmektedir.

Rüyada duvar saati almak konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments