Rüyada duvar saati hediye almak

Rüyada duvar saati hediye almak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada duvar saati hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Rüyada duvar saat hediye almak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada duvar saati hediye etmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada duvar saati hediye almak hayallerine kavuşacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvar saati satın almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada antika duvar saati görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çok uğraş vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati vermek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada mavi duvar saati görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına işaret eder.

Rüyada duvar saati almak dertlerin başlayacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments