Rüyada duvar saati vermek

Rüyada duvar saati vermek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar saati vermek gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Rüyada duvar saati almak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada duvar saati ayarlamak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı duvar saati görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar saati görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, bununla yüceleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar saati hediye etmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvar saati kırmak nahoş sözler işiteceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına tabir olunur.

Rüyada duvar saat hediye almak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına delalet eder.

Rüyada büyük duvar saati görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, inancından sapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments