Rüyada düşmanının boğazını sıkmak

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada boğazı sıkmak refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini boğazını sıkmak buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının boğazını sıkmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments