Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işarettir.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak daima secde ve şükür edeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına delalettir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına inanılır.

Rüyada kadının boğazını sıkmak ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak alkış alacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaz sıkmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments