Rüyada düşmanın boğazını sıkmak

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, kurtuluşu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazını sıkmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments