Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Kahveleri hazırlayın ziyaretçi çoğalabilir.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazını sıkmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak insanların birbirine kenetleneceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada boğaz sıkmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, hasta ve üzgün olacağına delalettir.

Rüyada annenin boğazını sıkmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, zarara gireceğine işaret eder.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak rahatının yerinde olacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments