Rüyada birini boğazını sıkmak

Rüyada birini boğazını sıkmak onların başarıları ile övüneceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerin kapanacağına delalettir.

Rüyada boğaz sıkmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birini boğazını sıkmak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan ahlaksız davranışlara alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments