Rüyada yılanın boğazını sıkmak

Rüyada yılanın boğazını sıkmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi kısıtlamayın.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işarettir.

Rüyada birini boğazını sıkmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına işarettir.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak hoşluk içinde olacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, alkış alacağına delalet eder.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yeni bir çevre edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments