Rüyada kadının boğazını sıkmak

Rüyada kadının boğazını sıkmak güzellik ve hayır geleceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada kadının boğazını sıkmak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, bir şeyden zarar görmeye rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğaz sıkmak dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin boğazını sıkmak gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments