Rüyada boğazı sıkmak

Rüyada boğazı sıkmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazı sıkmak gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada boğaz sıkmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya inanılır.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, bununla yüceleceğine işarettir.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini boğazını sıkmak büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak böylece hayatının kolaylaşacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak beklenmedik kapıların açılmasına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kudreti ve cesareti bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments