Rüyada dünyayı su bastığını görmek

Rüyada dünyayı su bastığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

Rüyada dünyayı su bastığını gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada her yerin su bastığını görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada evin içini su bastığını görmek çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada işyerini su bastığını görmek maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada komşunun evini su bastığını görmek mesleğinde atılım yapacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments