Rüyada işyerini su bastığını görmek

Rüyada işyerini su bastığını görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, yüksek moralli olacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına delalettir.

Rüyada işyerini su bastığını gördüyseniz:

  • Yapmak istemediğiniz ya da doğru bulmadığınız şeyler konusunda sizi iknaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada işyerini su bastığını görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada evinin su bastığını görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına rivayet eder.

Rüyada okulu su bastığını görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada evini su bastığını görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve su bastığını görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su bastığını görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına delalettir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, kötü gidişe dur denileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments