Rüyada her yerin su bastığını görmek

Rüyada her yerin su bastığını görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını gördüyseniz:

  • Planlanmadan ortaya çıkan yaratıcı fikirlerinize kulak vermenizde fayda var.

Rüyada her yeri su bastığını görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına tabir olunur.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek patron koltuğuna geçeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalettir.

Rüyada bir evi su bastığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet eder.

Rüyada şehri su bastığını görmek kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına alamet eder.

Rüyada evin su bastığını görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments