Rüyada bahçeyi su bastığını görmek

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek daha fazlası olsun diye değil, allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada bahçeyi su bastığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda detaylı açıklamalar yapmamanız veya net olmamanız durumunda sorgulamalar artabilir.

Rüyada bahçeyi su bastığını görmek gururlu bir hayat süreceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek çok sevileceğine, sorunlarından arınacağına alamet eder.

Rüyada şehri su bastığını görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine işarettir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada odayı su bastığını görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sorumlu tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek büyük başarılara kazanılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments