Rüyada bir yeri su bastığını görmek

Rüyada bir yeri su bastığını görmek sorunlarını gidereceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yeri su bastığını gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Rüyada her yerin su bastığını görmek insanların yolunu aydınlatacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek işlerinin rast gideceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir yeri su bastığını görmek neşesinin de yerine geleceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada her yeri su bastığını görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek ağız tadının bozulmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerini su bastığını görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada etrafı su bastığını görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments