Rüyada düğünde geline altın takmak

Rüyada düğünde geline altın takmak her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, kötülüklerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde geline altın takmak gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Rüyada düğünde geline altın takmak o kişiye zararının dokunacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gelinine altın takmak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada geline altın bilezik takmak ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada geline altın kolye takmak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalettir.

Rüyada geline altın takmak kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, yeni duygular tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde altın takmak kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gelin damat düğün görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments