Rüyada geline altın kolye takmak

Rüyada geline altın kolye takmak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geline altın kolye takmak gördüyseniz:

  • Memnun edilmesi zor kişileri etkilemek için çok fazla enerji harcamamalısınız.

Rüyada geline altın kolye takmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet eder.

Rüyada altın kolyeler takmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynuna altın kolye takmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolye takmak yüksek diploma alacağına, hayırlı işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz altın kolye takmak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının altın kolyesini takmak çaresizliğinin büyüyeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments