Rüyada geline altın bilezik takmak

Rüyada geline altın bilezik takmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, sonra kendi işini kuracağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hem yıpranacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada geline altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilere yakınlaşabilirsiniz.

Rüyada geline altın bilezik takmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada geline bilezik takmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada altın bilezikli gelin görmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sağlığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada emanet altın bilezik takmak bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik almak takmak allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments