Rüyada düğünde altın takmak

Rüyada düğünde altın takmak ticaret dünyasında adının yayılacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, onlara galip geleceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde altın takmak gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Rüyada düğünde altın takmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada düğünde geline altın takmak kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada düğünde takı takmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde para takmak amacına ulaşmayı başaracağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğünde bilezik takmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada düğünde altın görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada düğün için altın almak hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments