Rüyada geline altın takmak

Rüyada geline altın takmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada geline altın takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayabilmek için planlarınızı değiştirmeyi düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada gelinine altın takmak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada geline altın kolye takmak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Rüyada geline altın bilezik takmak şan şöhret, itibar kazanacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada geline altın takmak darda kalacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada düğünde geline altın takmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada geline takı takmak tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada geline küpe takmak zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, gönül gözünün açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada geline inci takmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments