Rüyada gelin damat düğün görmek

Rüyada gelin damat düğün görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin damat düğün gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler sizi utandırabilir veya mesafeli davranmak isteyebilirsiniz.

Rüyada gelin damat düğün görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada falda gelin damat görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına rivayet eder.

Rüyada çirkin gelin damat görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments