Rüyada gelinine altın takmak

Rüyada gelinine altın takmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, günah işlemeyi terk edeceğine, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinine altın takmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebilir veya yeteneklerinizden farklı şekilde faydalanılmasını sağlayabilirsiniz.

Rüyada düğünde geline altın takmak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada geline altın bilezik takmak hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada gelinine altın takmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, haksızlıklara uğranılacağına işaret eder.

Rüyada geline altın takmak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geline altın kolye takmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada geline bilezik takmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada geline inci takmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada geline küpe takmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments