Rüyada düğme bulmak

Rüyada düğme bulmak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğme bulmak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunların parayla ilgili olanları en kolay halledilecek olanlarıdır.

Rüyada düğme bulmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada düğme diktirmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi takmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi hediye almak buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor düğme görmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet eder.

Rüyada kırık düğme görmek hak yoluna döneceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada ceket düğmesi dikmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments