Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, malının da hiç olacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Rüyada pantolon düğmesi görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon düğmesinin koptuğunu görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada metal düğme görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına işaret eder.

Rüyada elbise düğmesi görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğme kaybetmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada tahta düğme görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada kahverengi düğme görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına inanılır.

Rüyada düğmeler görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments