Rüyada düğme diktirmek

Rüyada düğme diktirmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yol alacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, fedakârlıklar yapacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğme diktirmek gördüyseniz:

  • Geri dönüş olarak ne elde edeceğinizi sorgulamanızda fayda var.

Rüyada düğme diktirmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğme diktiğini görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada düğme koptuğunu görmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil düğme görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada pantolon düğmesi görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına alamet eder.

Rüyada cekete düğme dikmek kimseye el açmadan yaşayacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta düğme görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments