Rüyada kol düğmesi takmak

Rüyada kol düğmesi takmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yeni yatırımlar yapacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi takmak gördüyseniz:

  • Mesleki açıdan gelişmeniz, daha fazla saygınlık kazanmanız olasıdır.

Rüyada kol düğmesi takmak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına alamet eder.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kol düğmesi hediye almak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada kol düğmesi aramak sağlık sorunlarının artacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kol düğmesi görmek attığı adımların boşa gideceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi koparmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada düğme yutmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada gömlek düğmesi açmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kalabalık günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments