Rüyada ceket düğmesi dikmek

Rüyada ceket düğmesi dikmek mal mülk sahibi olunacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada ceket düğmesi dikmek gördüyseniz:

  • Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Rüyada ceket düğmesi dikmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada cekete düğme dikmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömleğe düğme dikmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada ceket dikmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğme koptuğunu görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol düğmesi aramak yeni işlerin geleceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, bazı engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments