Rüyada mor düğme görmek

Rüyada mor düğme görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada mor düğme gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren gelişmeler maddi durumunuzu ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardım edebilir.

Rüyada mor düğme görmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğmenin kopması görmek nitelik ve farklılık geleceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada birinden düğme almak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil düğme görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek geleceğe dair planlar yapacağına, satışların düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta düğme görmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada bebek düğmesi görmek ticaretinin ilerleyeceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments