Rüyada kol düğmesi hediye almak

Rüyada kol düğmesi hediye almak eğlenceli günler yaşayacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, her zaman çok başarılı olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol düğmesi hediye almak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda da dikkatli olmalısınız.

Rüyada kol düğmesi hediye almak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kol düğmesi hediye etmek daha çok kazanç elde edeceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada kol düğmesi takmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi aramak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol düğmesi görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına tabir olunur.

Rüyada elbise düğmesi görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğme sökmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük düğme görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, geçim sıkıntısı çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments