Rüyada kırık düğme görmek

Rüyada kırık düğme görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, istediği arabaya bineceğine, büyük başarılara kazanılacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, allah katında güzel mükafatlar almasına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık düğme gördüyseniz:

  • Kendi cinsinizden arkadaşlarınız bazı sırlarınızı ihtiyatsızca ortaya dökebilirler.

Rüyada kırık düğme görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil düğme almak zafer ve bol kazanç getireceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz düğme görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek düğmesi iliklemek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kopuk düğme görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğme diktirmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğmeyi yanlış iliklemek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğmenin koptuğunu görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments